Qui soc?

Soc Marc Pons Martell, nascut a Andorra la Vella el juliol de 1979.

Graduat amb el títol de bàtxelor en disseny per la Universitat Carlemany i amb una especialització universitària de postgrau en disseny d'identitat visual per la UOC.

Qui em coneix sap que tinc un caràcter paradoxal. Soc activista en tot allò que crec just, lluitador i discret alhora, alegre i benhumorat amb certes dosis de timidesa, friqui, ermità, orc i sociable a la vegada. Tot i que quan començo podria no parar, prefereixo escoltar abans de parlar. Després de gairebé vint anys vinculats al món polític, vaig decidir fer un gir a la meva vida per integrar aquelles passions que em permeten continuar aportant solucions als problemes des d'un enfocament creatiu. En el transcurs de la meva trajectòria professional, he aplicat la creativitat en cada projecte dut a terme (i a hores d'ara no són pocs).

Em guia la creativitat, el respecte, l'esforç, el compromís i estic enfocat a assolir objectius, posant les necessitats de les persones i dels projectes en primer pla, com sempre he fet. Les meves experiències anteriors al sector públic em van proporcionar habilitats clau com la visió transversal i del detall, el lideratge, la gestió d'equips i la capacitat de coordinar projectes complexos.

Sempre he tingut un gran interès pel disseny, l'art i la societat. La comunicació visual és molt potent. La creació, el brànding, els valors, el naming, la identitat visual, la direcció d'art, la implementació de marca, el print & packaging, la tipografia, els motion graphics, l'estètica..., Són tants els vessants del disseny que m'apassionen!

El disseny permet crear i planificar millors solucions a qualsevol problemàtica, i per tant a ajudar també a persones i empreses a comunicar la seva marca i els seus projectes d'una manera única i significativa.

Sempre estic buscant maneres d'innovar, i m'agrada analitzar les tendències per trobar i desenvolupar estratègies que aportin un valor diferencial. Aquest canvi de trajectòria planificada durant uns anys i el meu esperit emprenedor, em van portar a fundar el meu propi estudi creatiu que reflecteix la meva passió pel disseny i la meva dedicació a continuar proporcionant solucions creatives i personalitzades.

Ara, a "Martell, disseny i estratègia creativa", ofereixo un ventall ben ampli de serveis en disseny, estratègia creativa i comunicació visual. El meu enfocament integral i la meva xarxa de professionals especialitzats em permet crear solucions que responen a les necessitats úniques de cada client.

Si busques un enfocament fresc i creatiu per als teus projectes o vols col·laborar en noves iniciatives, estaré encantat de connectar amb tu, parlem?

El disseny i la societat estan en un constant diàleg que modela com percebem i interactuem amb el món. El disseny busca resoldre problemes específics i millorar la vida quotidiana de manera pràctica i funcional. Aquesta interacció no només reflecteix els valors i les aspiracions de la nostra societat, sinó que també n'influeix, impulsant canvis i evolucions culturals.

En la societat actual, el disseny actua com a mirall i motor, reflectint les realitats actuals mentre impulsa a les persones cap a noves maneres de pensar i viure. El disseny també es troba a la cruïlla entre funcionalitat i estètica, transformant idees en solucions tangibles que s'integren en la nostra vida diària, fent que sigui accessible, útil i omnipresent.

Aquesta interacció també comporta una gran responsabilitat per als dissenyadors: cada disseny comporta un impacte social que pot reforçar estereotips, desafiar normes o inspirar canvis. El poder de representació i també el seu potencial transformador, ens convida a ser crítics i conscients dels missatges que consumim i creem.

El disseny és com un martell. Com a eina poderosa, té el potencial de trencar barreres i obrir noves perspectives, essent crucial en la construcció d'un futur més sostenible.

A Martell, disseny i estratègia creativa, ens esforcem per abraçar aquest rol amb serietat i compromís. Creem projectes que no només responen a les necessitats del moment, sinó que també anticipen els desafiaments futurs, promovent una cultura de disseny pensativa i proactiva.

Per a nosaltres, cada projecte és una oportunitat per demostrar com el disseny pot influir positivament en la societat. Amb cada decisió, cada línia traçada, cada color escollit, aspirem a ser una força motriu en el desenvolupament de societats més justes, sostenibles i connectades.

Que penso?

© 2024 - MARTELL, Disseny i estratègia creativa. Tots els drets reservats.